Ulei Esențial de Tămâie, 5ml | MAYAM

Ulei Esențial de Tămâie 5ml | MAYAM   Este o esență prețioasă cu proprietăți terapeutice recunoscute, utilizată în cosmetică, aromaterapie și parfumerie. Este considerat ca fiind un ulei mistic folosit pentru elevare spirituală. Este stimulator al sistemului imunitar și revitalizant pentru piele. Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente și flori albe sau roz pal. Când scoarța arbustului este tăiată, copacul secretă o rășină pentru a-și vindeca rana. Lichidul scurs se întărește la aer în câteva săptămâni.  Tămâia este cunoscută și sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rășini sunt denumite tămâie, însă cea autentică este obținută din arborele de Boswellia carterii. Rășina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele. Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire a pielii. Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din rășina copacului Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare maronie Descriere olfactivă: balsamică, dulce-picantă, aromă bogată cu note orientale   Ingrediente (INCI):  boswellia carterii oil   Proprietățile principale ale uleiului de tămâie cicatrizant și regenerator al pielii anti-aging anti-vergeturi tonic, astringent stimulant al sistemului imunitar, energizant antidepresiv, reduce tensiunile nervoase   Recomandări, aplicații ten matur, ridat, îmbătrânit cicatrici, acnee, ulcere, plăgi închise vergeturi eliberarea spațiului de energii negative anxietate, angoase, tensiuni, stări depresive meditații, rugăciuni, reculegere   Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie -nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie dozaj uzual recomandat în compozițiile cosmetice: 0,5-2% 1-3 picături de ulei esențial adăugat la 10 ml ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru față 30-60 picături în 100 ml ulei sau unt vegetal, pentru aplicații pe corp -ca ingredient în prepararea de creme, balsamuri, unguente, uleiuri de masaj -ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, inclusiv cele bărbătești -ca ingredient în unguente toracice pentru îmbunătățirea funcțiilor tractului respirator -diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale -prin vaporizare sau difuzare aeriană cu lampa de aromaterapie/lumânare, împreună cu alte uleiuri esențiale -ca esență cu note de bază pentru prepararea de parfumuri.   Mod de păstrare:  la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă     Date de siguranță, precauții în utilizare: ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale a se evita contactul cu ochii contraindicat în trimestrul I de sarcină a nu se lăsa la îndemâna copiilor uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut   Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.   Producător: Mayam   5ml  

SKU: 6069 Categorie: Etichete: ,

Ulei Esențial de Tămâie, 5ml | MAYAM

Ulei Esențial de Tămâie 5ml | MAYAM   Este o esență prețioasă cu proprietăți terapeutice recunoscute, utilizată în cosmetică, aromaterapie și parfumerie. Este considerat ca fiind un ulei mistic folosit pentru elevare spirituală. Este stimulator al sistemului imunitar și revitalizant pentru piele. Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente și flori albe sau roz pal. Când scoarța arbustului este tăiată, copacul secretă o rășină pentru a-și vindeca rana. Lichidul scurs se întărește la aer în câteva săptămâni.  Tămâia este cunoscută și sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rășini sunt denumite tămâie, însă cea autentică este obținută din arborele de Boswellia carterii. Rășina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele. Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire a pielii. Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din rășina copacului Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare maronie Descriere olfactivă: balsamică, dulce-picantă, aromă bogată cu note orientale   Ingrediente (INCI):  boswellia carterii oil   Proprietățile principale ale uleiului de tămâie cicatrizant și regenerator al pielii anti-aging anti-vergeturi tonic, astringent stimulant al sistemului imunitar, energizant antidepresiv, reduce tensiunile nervoase   Recomandări, aplicații ten matur, ridat, îmbătrânit cicatrici, acnee, ulcere, plăgi închise vergeturi eliberarea spațiului de energii negative anxietate, angoase, tensiuni, stări depresive meditații, rugăciuni, reculegere   Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie -nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie dozaj uzual recomandat în compozițiile cosmetice: 0,5-2% 1-3 picături de ulei esențial adăugat la 10 ml ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru față 30-60 picături în 100 ml ulei sau unt vegetal, pentru aplicații pe corp -ca ingredient în prepararea de creme, balsamuri, unguente, uleiuri de masaj -ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, inclusiv cele bărbătești -ca ingredient în unguente toracice pentru îmbunătățirea funcțiilor tractului respirator -diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale -prin vaporizare sau difuzare aeriană cu lampa de aromaterapie/lumânare, împreună cu alte uleiuri esențiale -ca esență cu note de bază pentru prepararea de parfumuri.   Mod de păstrare:  la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă     Date de siguranță, precauții în utilizare: ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale a se evita contactul cu ochii contraindicat în trimestrul I de sarcină a nu se lăsa la îndemâna copiilor uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut   Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.   Producător: Mayam   5ml  

Produse Similare cu Ulei Esențial de Tămâie, 5ml | MAYAM 

Cumpără Online Ulei Esențial de Tămâie, 5ml | MAYAM la Cel mai Bun Preț! ❤️

Plata Produse

 

  • Plata Online cu Card
  • Plata la livrare ramburs la curier
  • Plata in RATE

Livrare

  • Cost livrare: va fi calculat în pagina de comanda după ce ați dat click pe butonul “catre magazin” și adaugă în coș costul de livrare va fi afișat la finalizarea cumpărăturilor.
  • Sute de produse beneficiază de transport gratuit dar și dacă valoarea cumpărăturilor dvs. depășește anumita suma în funcție de vânzător.
  • Verificare Colet Înainte de plată

Pentru livrările efectuate prin servicii de curierat, termenele de livrare pot fi depășite în funcție de încărcarea curierilor parteneri in perioada COVID-19, omnicron sau sarbatori precum Black Friday, Sărbători de Crăciun, de Paște, 1 Martie, 8 Martie, 1 Iunie, etc.

Retur

In conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor, transpunerea în legislația națională a Directivei 2011/83/UE a Parlamentului
European și a Consiliului din 25 octombrie 2011.

Măsuri de prevenție în contextul răspândirii virusului covid-19 si omnicron.

Pentru a proteja siguranța clienților noștri, a echipei din departamentul logistic, cât și a partenerilor de livrare, am implementat noi măsuri de siguranță și igienă care sa previna raspandirea acestor viruși.

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Autorizațiile legale pentru comercializare, originalitatea produselor cât și alte demersuri legale necesare pentru comercializare revin exclusiv în sarcina comerciantului. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Brand