Ulei de Neem Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM

Ulei de Neem Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM   Uleiul de neem este renumit pentru proprietățile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge.  Este utilizat în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu probleme: acnee, eczeme, psoriazis, infecții, negi, herpes, păduchi, micoze.   Neemul a fost folosit în India din timpuri străvechi şi este menţionat în textele antice ca fiind un arbore sacru, ”tămăduitorul tuturor bolilor”. În medicina ayurvedică uleiul de neem este folosit ca panaceu universal. O serie de publicații științifice confirmă eficacitatea uleiului de neem contra bacteriilor, paraziților și insectelor. Arborele Neem este folosit în agricultură ca fertilizator, pesticid și insecticid natural. Este un arbore cu creştere rapidă, originar din India, Pakistan şi Burma, veşnic verde, care atinge o mărime de circa 15-20 de metri, în condiţii favorabile poate ajunge până la 40 de metri. Trăieşte circa 200 de ani. În condiţii nefavorabile îşi pierde frunzele pentru a se feri astfel de uscare. Fructele apar prima oară după vârsta de 4 ani, iar după 10 ani arborele furnizează în medie 40 kg de fructe care sunt asemănătoare măslinelor. Este remarcabil faptul că uleiul de Neem este inofensiv pentru vietățile cu sânge cald, substanţele conţinute acţionează numai asupra sistemului hormonal al insectelor, fiind util contra a sute de dăunători. Uleiul de Neem este excepţional de bogat dar are un miros greu. Pentru a-i atenua mirosul, acesta va trebui combinat cu alte uleiuri vegetale şi/sau uleiuri esenţiale de citrice sau mentă de pildă. Este indicat să se prepare întâi o cantitate mică din produsul propus, pentru a testa toleranța mirosului destul de neplăcut și persistent. Uleiul de neem este renumit pentru proprietățile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Datorită compoziției sale speciale, este utilizat în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu probleme: acnee, eczeme, psoriazis, infecții, negi, herpes, păduchi, micoze.   Metoda de obținere: presat la rece din fructe şi seminţe Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice:a temperatura camerei este vâscos, cu aglomerări şi uşoare sedimente, la o uşoară încălzire, se fluidifică. Culoare brun-verzuie. Descriere olfactivă:  miros puternic relativ respingător   Ingrediente (INCI):  melia azadirachta fruit/seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT   Proprietățile Uleiului de Neem Eco/Bio Virgin antibacterian puternic antifungic potent antiparazitar pentru piele și scalp regenerarator cutanat repulsiv pentru căpușe, muște, țânțari și purici inhibitor reproductiv pentru insecte şi paraziţi insecticid pentru uz casnic, agricol și veterinar erbicid pentru uz agricol   Recomandări, aplicații adjuvant în tratamentul infecţiilor cutanate bacteriene sau fungice ameliorarea problemelor de piele: acnee, eczeme, psoriazis, herpes vindecarea rănilor minore, negi, erupţii cutanate îngrijirea pielii afectate de anumiți paraziți, micoze mătreaţa cauzată de infecții ale scalpului îngrijirea pielii uscate, crăpate sau deteriorate eliminarea păduchilor, acarienilor ca insecticid sau repelent de insecte   Cum se folosește Uleiul de Neem Eco/Bio Virgin inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-20%; se poate utiliza şi pur, aplicat local pe piele, pentru cei care-i tolerează mirosul se adaugă 1-2 picături de ulei de neem în doza zilnică de cremă pentru tenul cu probleme se adaugă 4-5 picături de ulei de neem în porția de șampon pentru mătreaţă şi infecții ale scalpului: se masează scalpul cu un ulei vegetal în care se pun câteva picături de neem; se lasă să acţioneze timp de o oră după care se spală părul pentru pielea afectată de acnee: se aplică sub formă de mască alături de argilă şi alte extracte specifice sau ca ingredient într-un ser ori cremă de noapte ca ingredient în creme emulsionate, uleiuri de corp sau balsamuri ca ingredient pentru formularea unguentelor cu aplicație locală ca repelent de insecte: câteva picături într-o porţie de cremă amestecată în palmă înainte de aplicare; adăugat în procent de cca. 10% într-un ulei vegetal (susan, caise, migdale, cocos) sau inclus ca ingredient într-o loțiune pentru păduchi se prepară o mască de păr sub formă de cremă emulsionată sau cremă anhidră, în care se adaugă 5-7% ulei de neem (în emulsie se include la faza grasă); se aplică pe păr și scalp și se lasă să acționeze 20-30 de minute după care se spală cu șampon pentru animalele de casă afectate de purici, căpușe sau paraziți: inclus în formula unui şampon în procent de 5-10% sau câteva picături în doza de șampon utilizat de regulă; nu este toxic chiar dacă animalul își linge blana sau pielea ca pesticid: se amestecă 50 ml de săpun neutru cu 100 ml ulei de neem și se completează cu apă caldă până la 1 litru; soluția se pulverizează pe frunzele şi trunchiul plantelor, şi pe sol, o data pe săptămână; soluția previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii şi diverşi gândaci dar nu afectează fluturii, buburuzele sau albinele ca spray împotriva acarienilor: se amestecă 7 ml de ulei de neem cu 50 ml de alcool, amestecul se combină cu 43 ml de apă și se pune într-un flacon cu pulverizator; pentru un miros mai plăcut se pot include 1-2 ml de ulei esențial de lavandă, geraniu sau palmarosa; înainte de folosire se agită flaconul combinat cu ulei esenţial de palmarosa, dafin sau oregano pentru infecţii micotice combinat cu ulei esenţial de geraniu şi eucalipt citronat sau lemongrass ca repelent de insecte, ţânţari alături de ulei de tamanu şi chimen negru în preparate pentru diverse probleme de piele cu ulei esențial de tea tree sau fragonia pentru infecții bacteriene aplicaţii locale pe coşuri, combinat cu ulei esenţial de tea tree combinat cu ulei de cocos şi ulei esenţial de oregano sau rozmarin pentru aplicații pe scalp   Mod de păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină   Date de siguranță, precauții în utilizare:  uz cosmetic, absorbţie bună, senzaţie destul de uscată, non-comedogenic**Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se poate folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente. Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic. Producător: Mayam   50ml

SKU: 6051 Categorie: Etichete: ,

Ulei de Neem Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM

Ulei de Neem Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM   Uleiul de neem este renumit pentru proprietățile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge.  Este utilizat în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu probleme: acnee, eczeme, psoriazis, infecții, negi, herpes, păduchi, micoze.   Neemul a fost folosit în India din timpuri străvechi şi este menţionat în textele antice ca fiind un arbore sacru, ”tămăduitorul tuturor bolilor”. În medicina ayurvedică uleiul de neem este folosit ca panaceu universal. O serie de publicații științifice confirmă eficacitatea uleiului de neem contra bacteriilor, paraziților și insectelor. Arborele Neem este folosit în agricultură ca fertilizator, pesticid și insecticid natural. Este un arbore cu creştere rapidă, originar din India, Pakistan şi Burma, veşnic verde, care atinge o mărime de circa 15-20 de metri, în condiţii favorabile poate ajunge până la 40 de metri. Trăieşte circa 200 de ani. În condiţii nefavorabile îşi pierde frunzele pentru a se feri astfel de uscare. Fructele apar prima oară după vârsta de 4 ani, iar după 10 ani arborele furnizează în medie 40 kg de fructe care sunt asemănătoare măslinelor. Este remarcabil faptul că uleiul de Neem este inofensiv pentru vietățile cu sânge cald, substanţele conţinute acţionează numai asupra sistemului hormonal al insectelor, fiind util contra a sute de dăunători. Uleiul de Neem este excepţional de bogat dar are un miros greu. Pentru a-i atenua mirosul, acesta va trebui combinat cu alte uleiuri vegetale şi/sau uleiuri esenţiale de citrice sau mentă de pildă. Este indicat să se prepare întâi o cantitate mică din produsul propus, pentru a testa toleranța mirosului destul de neplăcut și persistent. Uleiul de neem este renumit pentru proprietățile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Datorită compoziției sale speciale, este utilizat în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu probleme: acnee, eczeme, psoriazis, infecții, negi, herpes, păduchi, micoze.   Metoda de obținere: presat la rece din fructe şi seminţe Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice:a temperatura camerei este vâscos, cu aglomerări şi uşoare sedimente, la o uşoară încălzire, se fluidifică. Culoare brun-verzuie. Descriere olfactivă:  miros puternic relativ respingător   Ingrediente (INCI):  melia azadirachta fruit/seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT   Proprietățile Uleiului de Neem Eco/Bio Virgin antibacterian puternic antifungic potent antiparazitar pentru piele și scalp regenerarator cutanat repulsiv pentru căpușe, muște, țânțari și purici inhibitor reproductiv pentru insecte şi paraziţi insecticid pentru uz casnic, agricol și veterinar erbicid pentru uz agricol   Recomandări, aplicații adjuvant în tratamentul infecţiilor cutanate bacteriene sau fungice ameliorarea problemelor de piele: acnee, eczeme, psoriazis, herpes vindecarea rănilor minore, negi, erupţii cutanate îngrijirea pielii afectate de anumiți paraziți, micoze mătreaţa cauzată de infecții ale scalpului îngrijirea pielii uscate, crăpate sau deteriorate eliminarea păduchilor, acarienilor ca insecticid sau repelent de insecte   Cum se folosește Uleiul de Neem Eco/Bio Virgin inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-20%; se poate utiliza şi pur, aplicat local pe piele, pentru cei care-i tolerează mirosul se adaugă 1-2 picături de ulei de neem în doza zilnică de cremă pentru tenul cu probleme se adaugă 4-5 picături de ulei de neem în porția de șampon pentru mătreaţă şi infecții ale scalpului: se masează scalpul cu un ulei vegetal în care se pun câteva picături de neem; se lasă să acţioneze timp de o oră după care se spală părul pentru pielea afectată de acnee: se aplică sub formă de mască alături de argilă şi alte extracte specifice sau ca ingredient într-un ser ori cremă de noapte ca ingredient în creme emulsionate, uleiuri de corp sau balsamuri ca ingredient pentru formularea unguentelor cu aplicație locală ca repelent de insecte: câteva picături într-o porţie de cremă amestecată în palmă înainte de aplicare; adăugat în procent de cca. 10% într-un ulei vegetal (susan, caise, migdale, cocos) sau inclus ca ingredient într-o loțiune pentru păduchi se prepară o mască de păr sub formă de cremă emulsionată sau cremă anhidră, în care se adaugă 5-7% ulei de neem (în emulsie se include la faza grasă); se aplică pe păr și scalp și se lasă să acționeze 20-30 de minute după care se spală cu șampon pentru animalele de casă afectate de purici, căpușe sau paraziți: inclus în formula unui şampon în procent de 5-10% sau câteva picături în doza de șampon utilizat de regulă; nu este toxic chiar dacă animalul își linge blana sau pielea ca pesticid: se amestecă 50 ml de săpun neutru cu 100 ml ulei de neem și se completează cu apă caldă până la 1 litru; soluția se pulverizează pe frunzele şi trunchiul plantelor, şi pe sol, o data pe săptămână; soluția previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii şi diverşi gândaci dar nu afectează fluturii, buburuzele sau albinele ca spray împotriva acarienilor: se amestecă 7 ml de ulei de neem cu 50 ml de alcool, amestecul se combină cu 43 ml de apă și se pune într-un flacon cu pulverizator; pentru un miros mai plăcut se pot include 1-2 ml de ulei esențial de lavandă, geraniu sau palmarosa; înainte de folosire se agită flaconul combinat cu ulei esenţial de palmarosa, dafin sau oregano pentru infecţii micotice combinat cu ulei esenţial de geraniu şi eucalipt citronat sau lemongrass ca repelent de insecte, ţânţari alături de ulei de tamanu şi chimen negru în preparate pentru diverse probleme de piele cu ulei esențial de tea tree sau fragonia pentru infecții bacteriene aplicaţii locale pe coşuri, combinat cu ulei esenţial de tea tree combinat cu ulei de cocos şi ulei esenţial de oregano sau rozmarin pentru aplicații pe scalp   Mod de păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină   Date de siguranță, precauții în utilizare:  uz cosmetic, absorbţie bună, senzaţie destul de uscată, non-comedogenic**Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se poate folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente. Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic. Producător: Mayam   50ml

Produse Similare cu Ulei de Neem Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM 

Cumpără Online Ulei de Neem Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM la Cel mai Bun Preț! ❤️

Plata Produse

 

  • Plata Online cu Card
  • Plata la livrare ramburs la curier
  • Plata in RATE

Livrare

  • Cost livrare: va fi calculat în pagina de comanda după ce ați dat click pe butonul “catre magazin” și adaugă în coș costul de livrare va fi afișat la finalizarea cumpărăturilor.
  • Sute de produse beneficiază de transport gratuit dar și dacă valoarea cumpărăturilor dvs. depășește anumita suma în funcție de vânzător.
  • Verificare Colet Înainte de plată

Pentru livrările efectuate prin servicii de curierat, termenele de livrare pot fi depășite în funcție de încărcarea curierilor parteneri in perioada COVID-19, omnicron sau sarbatori precum Black Friday, Sărbători de Crăciun, de Paște, 1 Martie, 8 Martie, 1 Iunie, etc.

Retur

In conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor, transpunerea în legislația națională a Directivei 2011/83/UE a Parlamentului
European și a Consiliului din 25 octombrie 2011.

Măsuri de prevenție în contextul răspândirii virusului covid-19 si omnicron.

Pentru a proteja siguranța clienților noștri, a echipei din departamentul logistic, cât și a partenerilor de livrare, am implementat noi măsuri de siguranță și igienă care sa previna raspandirea acestor viruși.

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Autorizațiile legale pentru comercializare, originalitatea produselor cât și alte demersuri legale necesare pentru comercializare revin exclusiv în sarcina comerciantului. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Brand